Svenska Engelska Danska
R-Glob-dk

ORDRE BEKRÆFTELSE
Når vi har modtaget din ordre, sendes en ordrebekræftelse automatisk til din registrerede e-mail-adresse.

RETUR AF ORDRE
I henold til forbrugeraftaleloven har man som forbruger ret til at fortryde sit køb uden særlig grund inden for 14 dage, fra man har modtaget varerne. Gælder ikke specialbyggede lamper eller lamper, der er specielt bestilt. Du har ret til uden omkostninger at åbne pakken og kontrollere, at varen fungerer. Kontakt Retrolampor kundesupport, info@retrolampor.se og få tilsendt en returseddel. Omkostninger for returforsendelse tilbagebetales ikke og returnering pr. post betales af kunden. Bytte kan ske, hvis varen returneres ubrugt og i original emballage.

LEVERANCE
Vi levererer din bestilling inden for 3-5 hverdage fra modtagelse af ordre. Hvis Retrolampor ikke kan leverer bestilte varer inden for angivet leveringstid, har du ret til at hæve købet. Hvis varen er forudbetalt, tilbagebetales beløbet inden for 30 dage. Ved forsinket leverance kan vi foreslå et leveringstid tilbydes, hvis du ikke godkender den, har du ret til at hæve købet.

PRISER
Vi forbeholder os ret til fejl på hjemmesiden. Vi kan ikke garantere, at alle billederne præcist afspejler den sande farve og udseende.

FORSENDELSEOMKOSTNINGER
Der vil være omkostninger til forsendelse, da mange af vores produkter er voluminøse og tunge. Shipping omkostninger bestemmes af pakkens størrelse og vægt. Når du køber flere end fire stk., bedes du kontakte os på info@retrolampor.se så kan vi beregne fragtomkostningen for dig.

TRANSPORTSKADER
Kontroller varerne ved modtagelse, og kontakt Retrolamper hurtigst muligt. Ved eventuelle transportskader henstiller vi til at forsendelsen returneres til Retrolamper inden for 7 dage fra den dato, pakken blev leveret/hentet. Kontakt Retrolamper kundesupport info@retrolampor.se eller 699 11 610 og fortæl os, hvad der er i stykker. Ved godkendt reklamation af vare står Retrolamper for forsendelseomkostningerne.